Contact en inschrijven

Het is niet mogelijk om inschrijvingen te verrichten op de dag dat de races gelopen worden, vanwege logistieke redenen en het aantal hulpverleners dat we in moeten schakelen volgens de richtlijnen. Daarom vragen we iedereen om de aanmeldingen op tijd in te dienen. Zorg ervoor dat het inschrijfgeld binnen vijf werkdagen overgeboekt wordt na het aanmelden, zodat we er ook zeker van zijn dat de inschrijving succesvol verlopen is.

Inschrijven kan op verschillende manieren. Zo kun je langskomen bij een filiaal van Runners World om je daar in te schrijven en de betaling te doen. Je kunt er ook voor kiezen om de inschrijving te voltooien via deze website. Het betalen via de website is helaas niet mogelijk, maar in de mail met de bevestiging vind je een PayPal adres en een bankrekening die gebruikt kan worden voor de betaling. Het kenmerk voor de betaling die we nodig hebben voor de juiste verwerking, is het loopnummer dat je in de mail vindt. Dit is een uniek nummer, alle lopers over de verschillende afstanden hebben een ander nummer.

 

Waarom inschrijfgeld?

Runners World staat voor de hele organisatie. Dat betekent dat er veel mensen aan het werk zijn met het opzetten en aanduiden van de routes. Daarnaast verstrekken we gratis waterflessen aan alle deelnemers langs de route en zorgen we voor koolhydraatrijke versnaperingen, zodat iedereen genoeg energie heeft. Daarnaast gaat er geld naar de hulpverleners en deelnemende organisaties die ons helpen met het opzetten van de mogelijkheden.

De sponsorbedragen dekken een groot gedeelte van de kosten, zodat de inschrijfgelden tussen de vijf en vijftien euro zijn komen te liggen. Hoe langer de afstand is die je wilt lopen, hoe hoger het inschrijfgeld is. In ruil voor het inschrijfgeld krijgen alle lopers die finishen een bewijs van deelname, dat we zeker de moeite waard zullen maken.

 

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met de organisatie of heb je directe vragen, dan verzoeken we je om deze niet te stellen bij Runners World zelf. Neem in die gevallen liever direct contact met ons op. Dat kan via deze website of via de mail. Je kunt ons ook bereiken op ons telefoonnummer dat we op de website zullen vermelden. De organisatie van NK Cross bestaat namelijk uit meer mensen dan alleen de mensen van Runners World en wanneer er vragen zijn over samenwerkingen en andere mogelijkheden, hebben we een unaniem besluit nodig om zo tot een geldige beslissing te kunnen komen.

Het kan daarom een langere tijd duren voordat we kunnen antwoorden op aanvragen rond sponsoring en samenwerking. Vragen over deelname en de route worden daarentegen normaliter binnen 24 uur beantwoord. Aanmelden voor het evenement is op deze manier niet mogelijk, deze aanvragen worden beantwoord met een automatische mail.

Na het evenement wordt de mail niet gesloten, maar wordt de bezetting aanzienlijk gereduceerd. De verwerkingstijden gelden op dat moment niet meer, en er zal een nieuwe website opgezet worden op dat moment voor het volgende NK. Als deze ook door Runners World georganiseerd wordt, zal je alle informatie hierover op deze website kunnen vinden. Zo niet, dan maken we een nette doorverwijzing zodat je direct weet waar je heen moet.